Portfolio presentatie en visie voor

 
 

peter geluk: een fotograaf met pit

Geachte mevrouw Methorst-Lauwerse,

Hartelijk dank voor uw mail met de aanvraag en de briefing. Fijn dat u ons heeft benaderd hiervoor! Onze fotografie kenmerkt zich voornamelijk door gebruik te maken van bijzondere standpunten, mooie maar natuurlijke nabewerking en kan de gemeente zeker visueel op de kaart zetten.

Mijn naam is Peter Geluk en samen met mijn vrouw Mitzy runnen wij ons fotografiebedrijf vanuit Nieuw Vossemeer. We zijn gewend om snel maar uiterst flexibel te werken, waardoor we het mooiste resultaat kunnen garanderen bij bijvoorbeeld wisselende weersomstandigheden. Foto's zoals u vraagt hebben wij in het verleden vaak gemaakt voor onder andere reclamebureaus uit Zeeland. Voorbeelden hiervan vindt u hieronder in ons portfolio-overzicht.

Graag kom ik een keer bij u langs om mezelf voor te stellen en wat meer te kunnen vertellen over onze werkwijze. Identiteit is in 2017 belangrijker dan ooit en mijn bedrijf probeert al jaren zich daarvoor in te zetten. Onze foto's moeten herkenbaar van 'ons' zijn en die uitstraling consistent. Dat hebben we de afgelopen jaren zeker bereikt, waardoor we een vaste en steeds uitbreidende klantenkring in het bedrijfsleven en bij reclamebureaus hebben opgebouwd. De terugkeer van deze klanten sterkt ons in het idee dat we 'goed bezig zijn'. 

In uw briefing refereert u aan: 'niet in scene gezet'. Koren op onze molen! Wij hebben een journalistieke/documentaire instelling en dat werkt goed.

De voorgestelde manieren van factureren zijn voor ons mogelijk, maar de praktijk heeft uitgewezen dat per foto vaak het beste werkt. Op die manier kunnen wij onze tijd vrij indelen en per foto meteen de gebruiksrechten in rekening brengen.

Graag is er wat ons betreft eerst een ontmoeting op het gemeentehuis of bij ons op kantoor (naar voorkeur) zodat wij een beter beeld kunnen vormen van het aantal foto's. Op die manier kunnen we een duidelijke en eerlijke prijs bepalen.

U kunt een afspraak maken door te mailen naar info@petergeluk.com of mij te bellen op 06-43781223.
Liever online een afspraak maken, direct in mijn agenda? Geen probleem: https://petergelukzakelijk.acuityscheduling.com/

Met vriendelijke groet,

Peter Geluk (06-43781223)
Mitzy Geluk (06-42499699)
www.petergeluk.com